top of page

napoleonshatte

DE BLIVER BEDRE END BAGERENS

12 stks​.

​

Klassisk mørdej

100 g koldt smør

150 g hvedemel

1 knivspids salt

1 æg

40 g flormelis

​

Fyld marcipan Jeg bruger gerne en pakke med 200 g 

​

150 g mørk chokolade (smeltes)

​

​Alle ingridienser til mørdejen æltes sammen​, begynd med fordel med at skære smøret i mindre tern.

Dejen hviler ca en 1/2 time i køleskabet.

​

Rul mørdejen ud til ca. 3 mm tykkelse på et meldrysset bord og udstik dejen med en udstikker til runde cirkler på ca. 8 cm, jeg bruger bare et krus til at stikke cirklerne ud med.

​

Tril 12 lige store marcipan kugler, som i placerer midt på cirklerne. Klem dej op på 3 sider af marcipanen (se foto øverst) og stil på bagepladen med lidt afstand.

​

Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 10-12 minutter, eller til de er let gyldne. En god ide at holde lidt øje med de ikke bliver for mørke.

​

Tag kagerne ud af ovnen og lad dem afkøle på en rist.

Dyp de lækre napoleonshatte i smeltet chokolade inden servering.

18111625558129086.jpg
IMG_3928_edited_edited.jpg
Mit Atelier, 30 m2  der kun venter på je
Jeg elsker det grafiske det enkle og vil
18224961826243508.jpg

Gl Landevej 17, Lindved

7100 Vejle, Denmark

k@rengravesen.dk

Thanks for submitting!

UDERUM, BLOMSTER, OG HYGGE

Jeg er så super glad for, at vi har en have. Det er sådan et frirum for mig, at være der. Jeg elsker terrasselivet, hygge, lanterne og den stemning man kan skabe udenfor.... når man hiver indelivet med udenfor.

​

Jeg er og bliver en blomsterpige.

  • Pinterest
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page